contact.jpg

Garantia produselor vandute de OferteUnice

 

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre OferteUnice beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de OferteUnice vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return.

contact.jpg

Garantia Plus asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei, cu unul sau doi ani peste perioada de garantie standard, oferita de producatori. Garantia Plus se poate achizitiona doar pentru produsele ce au o garantie comerciala cuprinsa intre 12 si 36 de luni. Este un serviciu optional, contra cost, oferit tuturor clientilor OferteUnice.

contact.jpg

Daca produsul pe care l-ai cumparat de la OferteUnice s-a defectat sau nu mai functioneaza dar este inca in garantie, iti asiguram reparatia gratuit prin serviciul de Service Pick-up & Return. 

 

Serviciul Pick-up & Return nu acopera:
– produsele care nu au de certificat de garantie transmis de OferteUnice
– produsele care nu mai sunt in garantie
– produsele care nu respecta conditiile de garantie de pe certificat
– taxele de transport pentru produsele care au fost verificate in service si nu au niciun defect care sa se manifeste
– taxele de transport in cazul in care renunti la produsul cumparat

 

 

Repararea produselor cu certificat de garantie emis de producator / distribuitor 

Daca produsul este inca in perioada de garantie vei beneficia in mod gratuit de repararea produsului. Daca perioada de garantie a expirat costurile cu repararea produsului vor fi suportate de catre tine.